NURBIAH DESIGN


Create your own at MyNiceProfile.com

About Me

My photo
Menjual barangan kraf tangan hasil seni sendiri dengan menampilkan hasil seni anyaman Bakul dari kertas surat khabar.. ramai yang bertanya adakah produk ini tahan lama dan tidak akan koyak atau rosak apabila terkena air dan sebagainya memandangkan ia diperbuat dari kertas surat khabar..sebenarnya hasil seni ini selepas dianyam ia akan disapu dengan beberapa lapisan gam kanci untuk menjadikan ia keras dan kukuh sebelum diwarnakan seperti warna rotan.. produk ini sesuai dijadikan hiasan dan hadiah untuk rakan2 dan sahabat handai. Jika berminat boleh hubungi :: email :: sazarulrasidee@yahoo.com phone::0179092554 atau membuat tempahan melalui laman sesawang ini juga boleh dilakukan. cara pembayaran adalah secara Bank in ke account CIMB BANK :: 06210001754529 SAZARUL RASIDEE BIN AHMAD SABRI MAYBANK :: 101178130425 AHMAD SABRI BIN ISMAIL sila nyatakan kod produk yang diinginkan dan sila maklumkan jika sudah membuat sebarang bayaran. penghantaran ke seluruh MALAYSIA disediakan +RM3=SEMENANJUNG MALAYSIA +RM5=SABAH DAN SARAWAK

Followers

1 CLICK UNTUK AKAK

Monday, April 4, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

assalamualaikum.. ini pertama kali akak join segmen dari blogger lain..anak akak yang suruh akak ikut segmen nie.. akak tak tahu jugak macamana nak ikut.. cuma akak baca dan ikut arahan segmen dari BEN ASHAARI nie.. entah betul entah tidak akak cuba yer..

11 comments:

mohd ridwan said...

Kasi Gegar!!!!1

umie mia said...

hi, dtg singgah kasi gegar :)

salam kenal dari http://ummiedamia.blogspot.com/

Sal Saari said...

jom gegar !!!

hqfizulhqkim said...

Salam kenal from group 10. singgah gegar sini! :)

Faztee Danisha said...

jnguk sini ..bonus list

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

アヌム ちゃん~~ said...

salam.nice blog :) jom join my bloglist~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

Fieda said...

singgah dari kumpulan bonus....gegar blog 1 ribu....:)

jom jenguk : http://mylovely-fieda.blogspot.com

IntaNBerliaN said...

Terjah dari blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan ;-)

Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

1st :
http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

2nd :
http://intanberliangacontest.blogspot.com

LindaRahim said...

hai...sy dtg ni...

mas saari said...

salam singgah n follow sini!
masih boleh gegar lagi kan? hehehee

There was an error in this gadget

NURBIAH