NURBIAH DESIGN


Create your own at MyNiceProfile.com

About Me

My photo
Menjual barangan kraf tangan hasil seni sendiri dengan menampilkan hasil seni anyaman Bakul dari kertas surat khabar.. ramai yang bertanya adakah produk ini tahan lama dan tidak akan koyak atau rosak apabila terkena air dan sebagainya memandangkan ia diperbuat dari kertas surat khabar..sebenarnya hasil seni ini selepas dianyam ia akan disapu dengan beberapa lapisan gam kanci untuk menjadikan ia keras dan kukuh sebelum diwarnakan seperti warna rotan.. produk ini sesuai dijadikan hiasan dan hadiah untuk rakan2 dan sahabat handai. Jika berminat boleh hubungi :: email :: sazarulrasidee@yahoo.com phone::0179092554 atau membuat tempahan melalui laman sesawang ini juga boleh dilakukan. cara pembayaran adalah secara Bank in ke account CIMB BANK :: 06210001754529 SAZARUL RASIDEE BIN AHMAD SABRI MAYBANK :: 101178130425 AHMAD SABRI BIN ISMAIL sila nyatakan kod produk yang diinginkan dan sila maklumkan jika sudah membuat sebarang bayaran. penghantaran ke seluruh MALAYSIA disediakan +RM3=SEMENANJUNG MALAYSIA +RM5=SABAH DAN SARAWAK

Followers

1 CLICK UNTUK AKAK

Monday, April 4, 2011

SIAPA BEN ASHAARI

assalamualaikum semua?? hari ni akak rajin pulak nak update blog.. akak ader banyak masa sikit hari nie... tadi anak akak Si SAZARUL tu ader call.. die ada kata kat akak yang die dah promote blog akak kat page Ben Ashaari.. akak tanya die semula.. "siapa Ben Ashaari tu?? die boleh gelak kat akak.. rupanya Ben Ashaari TU blogger terkenal ker?? mana la akak tahu.. tapi tadi akak sempat la bukak blog ben ashaari ngan suami akak.. baru la tahu siapa Ben Ashaari.. maaf la akak ucapkan kat Encik Ben Ashaari .. akak tak beberapa peka ngan perkembangan teknologi.. sekarang baru tahu siapa Ben Ashaari... kalau tak kerana budak Sazarul nie.. akak tak kenal pon siapa ben ashaari.. maaf sekali lagi akak tak kenal pon siapa beliau.. sekarang dah kenal dah..

-salam dari akak.. assalamualaikum-

No comments:

There was an error in this gadget

NURBIAH